Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 12 d’abril del 2017

CRUC vs SENGLARS SUB 14

Els Senglars es desplaçaven a Castelldefels per jugar el seu penúltim partit de la temporada. El Cruc que no havia perdut cap partit en tota la segona volta començava molt fort i atacant el camp dels de vermell, però els Senglars amb una defensa molt seria aconseguient parar totes les envestides. En una jugada amb moltes jugades en curt dels deventers dels de grog van aconseguir la primera marca. Amb el 5-0 va acabar la primera part i els Senglars tenien moltes ganes de seguir jugant.

La segona part va seguir la tònica de la primera, un Castelldefels molt agressiu en atac i una gran defensa dels senglars que no podien evitar que els de grog penetressin la línia d’assaig per dues vegades posant el 15-0. Però ja sabem que els senglars no es rendeixen mai, i després d’una jugadade melé els senglars aconseguien retallar distàncies i posar el 15-5. Els senglars encara no en tenien prou, i van seguir atacant amb molta força. Després d’encadenar un bon seguit de fases, un senglar va aconseguir escapar-se d’un placatge i arribar a la línia d’assaig rival i plantar la pilota sota pals, la marca va ser transformada i deixant el 15-12 a falta de 5 minuts del final. Però la sort no va estar del costat dels senglars que després d’un gran placatge, els senglars van fer cop de càstig netejant el ruck i els de Castelldefels van aconseguir fer la última marca i transformar-la deixant el definitiu 22-12.

Un gran partit contra un equip molt sòlid dels nostres Senglars que segueixen aprenent i gaudint del rugby.