Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 10 d’abril del 2018

SEMIFINAL TERCERA CATALANA SUB 14 SENGLARS

Els petits de casa Sub 14 arribaban a las semifinals del campionat de lliga amb el record recent de l'empat contra el Vilanova.
Començava el partit amb humitat i una lleugera pluja, que preveia un joc amb molts errors de mans, tot el contrari el Badalona aprofitava la seva superioritat física en la primera part amb un joc a la mà molt efectiu. Els senglars per la seva banda,no acabaven de trobar el seu joc però gràcies a alguna individualitat el marcador acabava amb 17-14 a favor dels locals.
En la segona meitat tan el Badalona com els Senglars van oferir un joc d'autèntica final amb diferències de un o dos punts, 17-21/ 22-21 22-26/27-26 a falta de deu minuts per finalitzar el partit els nostres ens van tornar a enlluernar amb el seu joc, amb agrupacions ràpides i atacant els espais es van fer amb el domini del marcador 34-26/39-26.
En definitiva un gran partit tan per part nostra com del Badalona, digne d'una semifinal de competició.

Un dos tres senglars senglars senglars!!!!